>Layineda Baxrotyon<

Du vil have noget spændende musik, men med et strejf af elegance, der gør din begivenhed til noget specielt.

Med en 40-årige karriere som entertainer, giver hun med sin harpe en klassisk præsentation og et moderne krydderi til din fest.

 Disse musikalske arrangementer er en smuk kulisser til dit arrangement lejlighed, med markeringer fra Bach til Brubeck, Sinatra til Sting.

Det vil tilføje den helt rigtige strejf af tradition og fremhæver dine yndlingssange i går og i dag.

Tænker på mere end et instrument, men du ved ikke, hvad der virker godt med en harpe? Lyt til Jazzical Strings Duo indspilning af "This Masquerade"! Eller jeg kan arbejde med fløjte, klaver, violin og / eller cello, samt jazz ensemble med trommer, guitar, bas og vokal.

En veteran touring kunstner, hun spiller klassisk musik er på tværs af USA.

Hendes koncerter er fulde spektrum præsentationer fra klassisk musik til moderne genrer, herunder salmer og gospel, Broadway og film temaer, samt Top 40. Hun har flere cd'er, der præsenterer hendes repertoire, som også er på hendes hjemmeside.

Brug hendes franske Electric Harp, hun kan spille på koncertsteder - både små og storer - hjemmekoncerter, scenekunst centre, og især kirker.

Hun foretrækker at hendes koncerter med klassisk musik skal være fundraising ventures. Hun donerer en del af hendes CD salg ved koncerter til lokale velgørende organisationer. Kig på hendes kalender for at se, hvornår hun vil være i dit område for at bestille din egen begivenhed.