>Dangelskkomik - Viggo Sommer<

Dangelskkomik - Viggo Sommer

Viggo Sommer fortæller røverhistorier og synger. Få besøg af en tidligere sangfugl, når Viggo Sommer fortæller røverhistorier og giver et par numre på guitaren - akkompagneret af sine musikalske legekammerater - The Back Howlers.

Viggo Sommer er nemlig løbet ind i to af Danmarks bedste musikere i form af Ulrik Bust og No Thorning. Og de fandt hurtigt ud af, at de egentlig svingede ret godt sammen.

Faktisk så godt, at de har besluttet sig for at tage trioen med på en forårsturné, hvor kærligheden til musikken og humoren vil være det bærende element - og grundtonen vil være The Blues. O

Oplagt entertainer
Trioens frontfigur, Viggo Sommer, er især kendt fra tiden med De Nattergale, der bl.a. lærte os alle en lidt speciel form for dangelsk plus en god portion vestjysk, så københavnerne måtte have undertekster på.

Derudover har han også været med i en række andre tv-shows og film.

Denne aften vil publikum opleve en oplagt og reflekterende entertainer, som mestrer den fornemme kunst at bevæge sig mellem selvbiografisk materiale, vestjyske anekdoter og regulære løgnehistorier. Sammen med de to dygtige musikere levere Viggo en musikalsk og morsom aften, der nok ikke skal tages alt for alvorligt.